torsdag 6 december 2007

glass candy

någon gång på 90-talet bestämmer sig en mycket sjuk man för att skjuta ihjäl människor som endast är av utländsk härkomst. han är mycket specifik med det här och använder lasergevär. någon smart person som jobbar med media bestämmer sig för att kalla den här mannen för "lasermannen". vid ett helt annat datum, kanske ett helt annat år på 90-talet, bestämmer sig en annan mycket sjuk man för att våldföra sig på kvinnor, jag tror till och med att han våldtar dom, vad han är gör så är han säkerligen från farsta för han får namnet farstamannen. ett annat år, säkert också på 90-talet bestämmer en mycket sjuk man sig för att smitta så många han kan med sjukdomen hiv, han lyckas och får det passande namnet hivmannen.

nu hoppar vi fram några år och helt plötsligt befinner vi oss på 2000-talet och här någonstans är det jag inte riktigt förstår vad som händer längre. någon vid namn helene blir utsatt för något, det kan evetuellt handla om en kidnappning, jag vet inte så noga, men poängen är att en man är inblandad i det här och han blir senare kallad för helenemannen. kan man verkligen säga så? alltså, lasermannen, fine, det låter riktigt sjukt, men det funkar, farstamannen, visst, det funkar det med även om det låter som något man säger för att skoja till det lite, hivmannen då? jo det låter helt okej det med, men helenemannen, nej där måste jag nog sätta stopp. så kan man ju faktiskt inte säga.

1 kommentar:

MQ sa...

Jaa det år så att man nästan blir lite nostalgisk, jag börjar tänka på andra man saknar! Som John Paul Larkin, född 13 mars 1942 i El Monte, Kalifornien; död 3 december 1999 i Los Angeles, känd som Scatman John, även känd som den person som återintroducerade sångstilen scat inom populärmusiken. Hans album sålde över 2,5 miljoner kopior i hela världen. Scatman John mottog 14 guld och 18 platina för sina album och singlar. En av hans största hits var "Scatman", som släpptes 1995. Han dog i lungcancer i sitt hem i Los Angeles 57 år gammal den 3 december 1999.
Mmmm, ska-ba-be-bop-balu!