söndag 7 oktober 2007

you'll be comin' down

han drömmer på natten om att hans nyinflyttade grannar som han inte ens har träffat är hänsynslösa mördare som mördar honom om och om igen med knivar, pistoler och hemska rostiga tortyrverktyg. förmodligen för att han blev rädd när han såg på pans labyrint för andra gången innan han skulle sova, natten innan. han lyssnar på senaste bruce springsteen och drömmer om att flytta iväg någonstans långt från all jävla skitbajsnödig småstadsstämning och alla deprimerade jävla cyniska människor som bara vill vara ett cementblock i historien, inget mer, någonsin, som inte tror att man kan komma någonstans på den här sidan av solen.

han borde väga runt tvåhundra kilo med tanke på hur mycket snabbmat han har ätit den här helgen. men nej. han tror att han är beroende av kolsyrad läskedryck men han är inte helt säker, inte helt, bara nästan. han har snusat nikotinfritt snus i två år och börjar känna att det kanske är att slösa sina pengar på fel saker. han lyssnar på kent men skäms lite för det. han ska äta indisk mat till middag. han klär sig ofta i vit t-shirt. han tänker ofta att han är lite för rastlös för sitt eget bästa. han har för hårda krav på saker. inget duger. han talar innan han tänker. han gillar italiensk ost. en gång drack han en liter apelsinjuice jättesnabbt och kräktes direkt efteråt. när han var liten klädde han ut sig till pippi långstrump och lekte sjörövare med köksbordet upp och nedvänt som skepp.

när han är ensam brukar han "rappa" med i hiphoptexter och försöka låta så svart som möjligt. efteråt skäms han.
men han är en meter och nittiotre centimeter lång och entusiasmen förkroppsligad när han kommer gående. och han ska visa er. era jävlar.

Inga kommentarer: